joi, 5 mai 2011

Dans...

                 Asezata atent pe patul sau provocator, luna incerca sa-i mangaie trupul. Petalele albe de trandafir, ii atingeau usor  corpul readucandu-i  chipul angelic pierdut in lacrimile fulgeratoare din trecutul viforos.
                 Fara griji, de parca stia ca o priveste ametitor de atent, s-a ridicat si...dansa.Dansa intr-un ritm din care nimeni nu-i putea spune”STAI”!Senzuala, totodata si fermecatoare reusea sa-l invite la dans.Imbracat bine si cu un aer extrem de tandru, pasea grabit si totusi incet spre ea. Melodia perfecta le soptea vorbe dulci....Luna mare, se asezase parca dinadins in fata ferestrei lor luminandu-le ringul de dans. Privirile imbatatoare, atingerile senzuale,zambetele colorate, conturau un peisaj  romantic rupt dintr-o poveste profunda a iubirii!
               Desi...profunzi  in dans, si in priviri,  stropii de ploaie le-au atras atentia batandu-le in geam de parca vroiau sa i se alature.In ritmul muzicii, cu miscari lente si tandre, au iesit  dansand in ploaia calda a verii! Mii de stropi se spargeau de chipurile lor imbietoare, culorile naturii se transformau brusc! Noua imagine contura abudent siluetele celor doi tineri indragostiti!
               Dupa o ora, razele timizi si reci ale soarelui se strecurau usor spre cabana.Adolescetii se oprira deja din dansul lor atragator, indepartandu-se usor unul de celalat stiind ca involuntar  se vor putea pierde-n lacrimile ploii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu